Ivan Sivec: Noč po mega žuru

Naslovnica knjige Noc po mega zuru
Samostojna pripoved, vendar v nekem pogledu nadaljevanje Zadnjega meha žura z istimi osebami, toda kot napeta kriminalka. Zgodba se začne tam, kjer se prejšnja konča. Ko Matej naredi samomor, se mati skrušena vrne s pogreba domov. Naenkrat v sosednji sobi zacinglja faks. Na papirju je z Matejevo pisavo napisano: "Draga moja mami! Tu mi je lepo. Bog mi je vse odpustil. Tudi Tebi bo. Pojdi v dnevno sobo, v zgornjem predalu je nabita pištola. Potrebovala boš samo trenutek poguma in za vedno bova skupaj v nebesih. Težko te že čakam. Čao! Tvoj Matej."

"Zgodbo Ivan Sivec piše zelo doživeto in bralca ves čas drži v napetosti in na trenutke v strahu za glavne junake, ki se izpostavljajo nevarnostim. Slog pisanje Ivan Sivec nadaljuje iz prve knjige. Tudi v Noči po mega žuru zgodbo dopolnjuje s komentarji, poročili, opisi, zapisniki, maili itd. v poševnem tisku, ki zgodbo naredijo še bolj živo."
iz spremne besede urednice Marjete Lužovec
Spostovani obiskovalci! Ce to knjigo poznate, Vas vljudno vabimo, da jo ocenite. Glasujete tako, da kliknete na oceno, ki se Vam zdi najprimernejsa.
Knjiga Noč po mega žuru je:
 Ful huda
 89%Ful huda: 89%Ful huda: 89%
 Kul
 8%Kul: 8%Kul: 8%
 Še kar kul
 2%Se kar kul: 2%Se kar kul: 2%
 Prebavljiva
 1%Prebavljiva: 1%Prebavljiva: 1%
 Poden
 1%Poden: 1%Poden: 1%

Število glasov: 2038