Ivan Sivec: Hodim z rokami

Naslovnica knjige Hodim z rokami
Pripoved o življenju in športnih uspehih Mirka Lebarja, invalida, ki nima nog. Kljub temu se je povzpel na streho Evrope, na Mont Blanc, o njem je posnel odličen film, bil je nosilec olimpijskega ognja.

Vsem zdravim in invalidom v premislek in za zgled.

Vsi sodelavci, od pisatelja Sivca do založbe ICO, podjetja INO iz Celja do Tiskarne Optima iz Ljubljane in lektorice Darinke Štolfe so vse delo opravili zastonj in vse izvode podarili Mirku Lebarju za nadaljnje športne podvige.


"Knjiga, ki je pred vami, je pripoved o mojem življenju. Gospod Ivan Sivec, pisatelj in moj prijatelj, je prisluhnil moji življenjski izpovedi ter jo s prefinjenostjo in tenkočutnostjo zapisal v tej prelepi knjigi. Za to se mu zahvaljujem iz dna srca in enako iskreno se tej zahvali pridružuje tudi moja soproga Aleksandra, sicer velika ljubiteljica knjig pisatelja Ivana Sivca. Obema nama je tudi v čas, da si je pisatelj izbral zgodbo mojega življenja za svojo novo knjigo."
Mirko Lebar

Spostovani obiskovalci! Ce to knjigo poznate, Vas vljudno vabimo, da jo ocenite. Glasujete tako, da kliknete na oceno, ki se Vam zdi najprimernejsa.
Knjiga Hodim z rokami je:
 Zelo priporočljiva
 68%Zelo priporocljiva: 68%Zelo priporocljiva: 68%
 Solidna
 17%Solidna: 17%Solidna: 17%
 Nekaj srednjega
 10%Nekaj srednjega: 10%Nekaj srednjega: 10%
 Še sprejemljiva
 2%Se sprejemljiva: 2%Se sprejemljiva: 2%
 Neužitna
 3%Neuzitna: 3%Neuzitna: 3%

Število glasov: 881